Zeytinburnu Dış Cephe Temizliği

Dış Cephe Temizliği

Zeytinburnu Dış Cephe Temizliği

Temizlik işleri dünyanın en zorlu işlerinden bir tanesidir. Ev temizlikleri yaparken eğer dikkatli bir şekilde temizlik maddeleri kullanılmazsa ileri ed insanlar yaşlandığında solunum yolu hastalıkları olsun pek çok hastalığa sebebiyet verebilirler. Bunun gibi pek çok konuda temizlik işlerinde bulunan riskler ortaya çıkarken birde cephe temizliği gibi belli başlı risk unsuru içeren bir risk bulunmaktadır. Zeytinburnu dış cephe temizliği firmamız cephe temizliği gibi riskli işlerde de sizlere güvenle hizmet vermektedir.

Yükseklerde çalışmak çok riskli bir iştir. Yerden metrelerce yukarıda gerçekleştirilen çalışmalarda insanların yapabilecekleri en küçük hatalar dahi ölüm gibi kötü bir sonuçla sonuçlanabilmektedir. Türkiye’de günde yüksek yerlerde çalışma yaparken düşerek hayatını kaybeden veya ciddi bir sakatlık geçiren insan sayısı 1’den fazladır. Bu bağlamda yapılan işin önemi daha da gün yüzüne çıksa da işin içine girince ciddi bir risk barındırdığı da anlaşılmaktadır. Zeytinburnu dış cephe temizliği firmamız bu konularda bazı önlemler almaktadır.

Yakuplu Dış Cephe Temizliği

Cephe Temizliği İle İlgili Alınan Tedbirler

Cephe temizliği işlemleri gibi riskli işlerde temizlik firması personellerine bazı eğitimler verilmektedir. Bunlardan bazıları ise şu şekildedir.

  • İş güvenliği eğitimleri aldırılarak yükseklerde yapılan çalışma öncesinde personellerin alınacak tedbirler konusunda bilinçlendirilmesi sağlanmaktadır.
  • Yüksekte çalışabilir eğitimleri ve sonrasında alınan belge ile birlikte yükseklerde çalışma esnasında kötü şeylerin yaşanması durumunda insanların ne gibi şeyler yapıp, ne gibi şeyler yapmayacağı anlatılmakta ve yapılmaması gereken hareketler bir bir belirtilmektedir.
  • Son zamanlarda kanunlarda da geçtiği üzere tüm personele mesleki yeterlilik belgesi aldırılmaktadır. Böylelikle aranılan tüm kaliteli hizmette sağlanmış olmaktadır.
  • Son olarak ise cephe temizliği işlerinde kullanılan vinç veya asma sepet gibi cihazları kullanacak olan kişiye alet operatörlüğü belgesi aldırılmaktadır. Böylelikle makinenin nasıl çalıştığı ve nasıl kullanılması gerektiği de öğretilmektedir.
  • Zeytinburnu dış cephe temizliği yapan firmamız tarafından cephe temizliği sırasında kullanılan tüm makinelerin periyodik olarak bakımları da yapılmaktadır.
  • Ayrıca cephe temizliği firmamız yukarıda yapılan çalışmalar esnasında dikkatsizlik veya kazara aşağıya madde düşmesine ve insanların yaralanmasına fırsat vermemek adına tüm çalışanlarına özenli bir çalışma yaptırmakta, aşağıdan geçen insanlara dikkatli olmaları için bir gözcü bulundurmakta ve gerekirse de yaya trafiğini o bölgede kapatmaktadır.

Zeytinburnu dış cephe temizliği işlerini yapan firmamız ile birlikte sizlerde kaliteli bir temizlik süreci yaşayabilirsiniz. Bu süreçlerde en dikkat ettiğimiz nokta can güvenliği ve kalitedir. %100 müşteri memnuniyeti hedefiyle çıktığımız yolumuzda hedefimize her geçen gün ulaşmak bizleri mutlu etmektedir. Firmamız sadece Zeytinburnu taraflarında değil, İstanbul’un her yerinde başarı ile hizmet vermektedir. Firmamız hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz eğer web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kıraç Dış Cephe Temizliği