İstanbul Cephe Temizliği Firmaları

Oksitli Cam Temizleme Kimyasalları

Kurumsal ve özel amaçlı temizlik çözümleri sunan İstanbul cephe temizliği firmaları marka değerini artıran ve yaşam mekanlarını özel birer alana dönüştüren hizmetler oluşturuluyor. Dış cephe temizliğinde çok yönlü temizlik hizmetler uygulanırken bu noktada cam yüzeyler, seramik yüzeyler ya da metalik yüzeyler özel ekipmanlar aracılığı ile temizleniyor. İstanbul cephe temizliği firmaları arasında yer alan ve bu alanda kaliteli temizlik hizmetleri ile öne çıkan firmamızda dış cephe temizliğinde hizmet kalitesi ile özel temizlik adresi oluyor.

İstanbul Temizlik

Dış Cephe Temizliği Aşamaları

Firmamızla iletişime geçen müşterilere sunulan dış cephe temizliği aşamalarını şu şekilde özetleyebiliriz:

– İnternet ya da telefon aracılığı ile temizlik talimatının alınması.

– Müşteri ile ön görüşme yaparak temizlik yapılacak bina hakkında fiziki bilgi detaylarının alınması

– Bina keşfi yapılarak gerekli olan temizlik uygulaması türünün belirlenmesi.

– Bina çevresinde alınacak iş güvenliği tedbirlerinin belirlenmesi.

– Temizlik işlemlerinin başlaması.

– Temizliğin bitirilmesi ve teslimat.

Bu aşamalarla gerçekleştirilen cephe temizliği işlemleri her aşamada ayrı hassasiyet gösteren ekibimizin prensipli çalışma ilkeleri ile doğru sonuca kısa sürede ulaşmayı sağlıyor.

Dış Cepheler Neden Kirlenir?

  Bina dış yüzeyinde bulunan cam kaplama alanlar direkt olarak yağmur ve kar yağışı ile temas ettiği için kireç ve tortu birikimi sorunu ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu noktada havada bulunan tozu çamur hainde camlara taşıyan yağış bina dış cephesinin kirlenmesine yol açmaktadır. Bunun yanında rüzgar ile de kirlenebilen bina dış yüzeyleri ayrıca egzoz dumanları ve diğer suni gazlar da bina dış yüzeyini kirlendiren etkenlerdir.

Dış Cephe Temizliği Neden Gereklidir?

  Dış cephe temizliği özelikle ticari firmalar için bir gereklilikken bu işlem marka değeri ve müşteri cazibesi anlamında gerekli bir işlemdir. İstanbul cephe temizliği firmaları bu işlem için çözümler sunarken, dış cephe temizliği hizmeti veren firmamız ise müşterilerin doğru tercihi olmaktadır. Dış cephe temizliği ticari firmalar için marka değeri anlamına gelmekteyken konutlar için ise temiz ve hijyenik yaşam mekanları oluşturmada çözüm seçeneğidir. Bu hizmet ile daha hijyenik bir ortama dönüşen konutlar dış cephe temizliği ile daha yaşanabilir alanlara dönüşüyor.

Kompozit Temizliği

Cephe temizliği

  Dış cephe temizliği yaptırmak için İstanbul cephe temizliği firmaları tarafından belirli ücretleri ödemek gerekiyor. Bu ücretler temizlik şirketinin fiyat politikasına göre değişmekteyken özelikle temizlik yapılacak binanın fiziki özellikler asıl fiyatı belirleyecek etkendir. Dış cephe temizliğini belirleyen diğer etkenleri de şu şekilde belirtebiliriz

– Binanın bulunduğu lokasyon özellikleri.

– Binanın dış yüzey alanı

– Firmanın fiyat politikası

– Kullanılan malzeme türleri

– Hizmet süresi tercihi

– Diğer etkenler

Bu etkenlerle dış cephe uygulaması farklı fiyat aralığında değişmektedir.

Dış Cephe Temizliği Nasıl Yapılır?

  Dış cephe temizliği işlemleri firmamızın uyguladığı özel yöntemler ve özel ekipmanlarla pratik bir uygulamaya dönüşmektedir. Bina dış yüzeylerinin türüne göre, cam, metal, kompozit vb. özel teçhizatlar kullanılmaktadır. Öncelikle bina dışında vinç getirilir. Vinç kasası ile temizlik ekibi temizlenecek yüzeye ulaşır. Binanın durumuna göre vinç yerine çatıdan sarkıtılan kasa ile de temizlik ekipleri yüzeye ulaşabilirler. Bu seçeneklere ek olarak tabela, pano gibi yüzeylerin temizliği için merdiven de kullanılmaktadır. Dış cephe temizliğinin diğer aşamalarında ise kir çözücü losyonlar yüzeye uygulanır. Dağcılık yöntemi, sepet yöntemi, iskele yöntemi, ip yöntemi gibi yöntemlerle yüzeye yaklaşan ekiplerimiz yüzeye uyguladıkları losyonu temizleyerek dış cephe temizliğini tamamlar. Bu işlem özel temizlik robotları ile yapan ekiplerimiz iş güvenliği tedbirleri ile işlemleri güvenle gerçekleştirmektedir.

Cam Temizliği